Funkelicious hotDog.jpeg

funkelicious

Nog voor de zomer 2022 starten we met onze mobiele Hot dogtruck & Hot Dog bakfietsen.

Onze mobiele foodstands zal je over heel Antwerpen en omliggende gemeenten kunnen terug vinden . Dagelijks volgen onze foodstands dezelfde route zodat jij zeker kunt zijn van je dagelijkse overheerlijke Funky Hot Dog.

Tevens zijn onze Foodstands te huur voor jou feest of event . Wil je alvast wat meer info? Aarzel zeker niet om ons te contacteren . 

Info@funkelicious.com

Funkelicious hotDog.jpeg

01

funkelicious

Het project Funkelicious zal u voorgeteld worden binnen enkele weken!!!!!

02

GOODIE FOODIE BRASSCHAAT

Verwen uw zintuigen

Restaurant Goodie Foodie is een

Hip & Trendy eet en drank gelegenheid die sinds 2014 een echte vaste waarde is in hartje Antwerpen. We mogen U dan ook met trots welkom heten in ons 2de filiaal te Brasschaat Maria ter Heide.

Het is onze missie om gerechten van hoge kwaliteit aan te bieden aan iedereen die een fijne ambiance wil combineren met hoogwaardig ontbijt & lunch, zodat het een buitengewone eetervaring wordt.

Goodie Foodie | Funkelicious

maison1.JPG
Biefstuk op een vork

03

Maison a deux

één van de meest geliefde plekken om te eten in Maria Ter Heide Brasschaat. Onze chef is er trots op om een nieuwe twist te geven aan de manier waarop mensen genieten van eten. Met ons steeds veranderende menu, meeslepende sfeer en een ambitieuze standaard voor de keuken hebben onze gasten het voorrecht om de gedurfde en unieke smaken te proeven die voortkomen uit jarenlange ervaring.